Последните ни проекти

Jack Wolfskin
25th Ave
DJ CHAVO

Кои сме ние

Ние сме малък и сплотен екип от професионалисти с голям опит, още по-голям ентусиазъм и най-голямо любопитство. Любопитството може и да „убива котката“, но нас ни кара да не спираме и да се развиваме, да търсим и експериментираме. Всичко това пренасяме в проектите на нашите клиенти, за да им придадем не само форма и функция, но и емоция.

Какво правим

Нашето лице е това, което правим, а ние сме суетни и искаме да изглеждаме винаги добре. Никога не забравяме, че „художникът е толкова добър, колкото последната му картина“, и това ни задължава да изпипваме всеки свой проект.

Всички ние, всеки ден, прекарваме часове в интернет, но колко често попадаме на функционални и красиви уеб сайтове? Нашата амбициозна мисия е това да се случва все по-често.

Живеем в дигитална ера, но все още си служим с визитки, брошури, плакати и билбордове. И всичко това все още е лицето на бизнеса, а ние се стремим то да изглежда винаги добре.

Функция или форма? За нас без функция, формата е лишена от смисъл. Без добра разработка, уеб сайтовете са просто съвкупност от изображения, в най-добрия случай – красиви.

Колкото и да е добър уеб сайтът ви, той е безполезен, ако е неоткриваем и не ви носи нови клиенти и партньори. Ние можем да го изведем на първите места в Google чрез SEO оптимизация.

Как работим

Няма нищо по-мотивиращо и вдъхновяващо от новото начало, от новите предизвикателства, с които ще се сблъскаме. Защото колкото и опит да трупаме, всеки нов проект винаги ни изненадва и ни открива нов път. Път, който – макар и различен – винаги изминаваме в шест основни стъпки.

Контакт

Първата ни работа винаги е да се срещнем с вас и да разберем колкото се може повече за бизнеса ви, за проекта ви и за целите, които заедно трябва да постигнем.

Подготовка

Общата ни цел вече е ясна, сега е важно да уточним как ще стигнем до нея. Затова изготвяме пътна карта, която да следваме неотклонно през цялото време.

Дизайн

Рамката е поставена, идва ред на креативността, на емоцията, на нестандартния подход, които ще придадат характер и уникално лице на проекта ни.

Разработка

Дизайнът е готов, формата е ясна, сега на ход е функцията и ние ще изберем най-добрата технология, за да вдъхнем живот на общия ни проект.

Контрол

Подобно на малко дете, всеки проект прохожда и понякога има „грешки на растежа“, но това не е страшно, когато те се отстраняват, а ние винаги го правим.

Разширяване

Уеб проектът ни е жив и работещ, но доколко е известен и лесно откриваем? Остава една последна стъпка – да бъде популяризиран. Ние можем и това.