Кои сме ние

Ние сме малък и сплотен екип от професионалисти с голям опит, още по-голям ентусиазъм и най-голямо любопитство. Любопитството може и да „убива котката“, но нас ни кара да не спираме и да се развиваме, да търсим и експериментираме. Всичко това пренасяме в проектите на нашите клиенти, за да им придадем не само форма и функция, но и емоция. Всеки един от нас, преди да стане част от ODIGY, е трупал опит през годините в малки и големи, в български и международни компании, където се е учил как нещата трябва да се правят и как не. Именно негативният опит за нас е най-ценен, защото сега знаем правилния път.

Колко сме добри

Уеб дизайн

91%

Принт дизайн

89%

Лого дизайн

99%

Програмиране

85%

SEO оптимизация

68%

Пишете ни

Имена*

Имейл*

Относно*

Съобщение*

Кои са клиентите ни

Нашите клиенти са всъщност наши приятели, които ние не делим на малки и големи. Всеки един от тях е еднакво важен за нас и гледаме на него като на партньор в общия ни път. Път, който не може да се измине на спринт. Това по-скоро е безкраен маратон, в който качеството и коректността трябва да са постоянни.

TEDxBG
Media Surgery
Airport Security Clearance
Kaisa
Quilla
Vizuar
DDB Sofia
OCCA London
Marc Preston
GPower
RUDY Interactive
H2 Digital Design
BORA Solutions
GINEERS
Merri
Kay Lim
SOLARIS Japan
Virtuel
VW Club Bulgaria
KORA Design
Foster
Biotek
Sentiel
Cosmopolitan Hotel
RFID Bulgaria
Bulgarian Snooker Federation
One Grace
Charlie Bistro
Two Hills Solutions
Vegetation Geography
MAX Telecom
Danlex
Paganova
Leanvest
RIMO
Leeuwenburgh

Какво казват за нас

Разработките им са точни и прецизни, когато знаем какво искаме и много творчески и разнообразни, когато оставим на тях да правят предложения и да ни водят в избора. Изключително тяхно качество е проследяването докрай на процеса на работата и доброто взаимодействие с нашите разработчици при прилагане на тяхните решения. Никога не са считали за приключена работата си на ниво предаден проект и са били винаги на разположение за нас при тестване и практически приложения на идеите им.

Стоян Лилов, Управител на Findy

Изключително доволни сме от работата на ODIGY по нашия фирмен сайт. Тъй като сме фирма, произвеждаща електронни уреди предимно за страни извън България, за нас бе важно сайтът да има едновременно и ефектен дизайн и опростена структура, за да можем да го поддържаме сами. Новият ни сайт доведе доста клиенти от развити страни, които иначе не биха спряли вниманието си върху нас.

Иван Неделчев, Управител на GINEERS

Ние също сме дизайнерско студио, но за интериорен дизайн и за нас бе много важно да получим не просто уеб сайт с хубав дизайн, а такъв с уникален, впечатляващ и нестандартен дизайн, който да подхожда на нас и нашата философия. Ние знаем колко е трудно дизайнери да правят дизайн за други дизайнери, но ODIGY се справиха отлично.

Анелия Илева, Управител на KORA Design

Лесно е да се работи с ODIGY, при тях качеството винаги е много високо, а сроковете винаги спазвани. Демонстрират гъвкав подход към различните задачи така, че винаги може да разчитате на свежо творческо решение.

Павел Кунчев, TEDxBG

Останах много доволна от работата с Odigy. Те показаха компетентност, съвестност и бързина в изпълнението на възложения им проект. Отзивчиви и добре запознати с полето си на работа. Бяха ми и доста полезни със съвети и препоръки относно всякакви аспекти по оформянето на сайта. Без колебание бих ги препоръчала на всеки.

д-р Даниела Стефанова, Управител на Нечъръл Дентистри

Работя с ODIGY от години и качеството на тяхната работа, както и вниманието към детайла са забележителни. Комуникацията е отлична и е просто удоволствие да се работи с тях.

Джон Макферсън, Управител на Media Surgery

С ODIGY изпълнихме огромен проект за цялостно ребрандиране на БОРА Солюшънс. Думата "професионално" е подходяща за оценка на работата и бизнес процеса, но и "артистично": хармония на цветовете, съвременни форми, усещането за изпълнение на идеята като едно цялостно решение и полет на духа.

Георги Пенев, Управител на BORA Solutions

Искам да изразя благодарността ми за изключителната работа, която екипът на ODIGY свърши за моята компания. Когато възложих на ODIGY създаването на ново лого за Marc Preston Productions, аз вече знаех да очаквам нещо уникално.

Марк Престън, marcpreston.com

Екипът на ODIGY е изключително талантлив - това е лесно да се разбере като разгледате проектите им. Но това, което прави работата с тях наистина приятна е доброто им отношение и желание да разберат клиента. Те не натрапват своите идеи, а по скоро в дискусия ги мотивират и адаптират, за да се постигне най-добрия резултат от дизайнерска и бизнес гледна точка. Това наистина ги отличава.

Бисер Стоянов, Управител на RFID Bulgaria

От години работя с ODIGY и винаги знам, че ще получа вдъхновяващ и уникален дизайн, дизайн с характер и безкомпромисно качество. Дизайн, който се ражда в следствие на привидно непринудена, но всъщност много прецизна и продуктивна комуникация с клиента.

Добрин Балчев, Председател на Клуб на привържениците на VW в България

Екипът на ODIGY е креативен, експедитивен и талантлив във всяко едно отношение! Проект с тях означава добър и харесан продукт.

Олег Велинов, Председател на Българска Снукър Федерация

След два съвместни проекта, мога да кажа, че ODIGY са професионалисти, чиято работа съчетава много добър вкус и преценка, с прецизна работа, реализирана бързо и точно. С удоволствие бих работила с тях отново.

Весела Ножарова, Art Affairs and Documents Foundation

Направих много проучвания в продължение на няколко месеца, търсейки добро дизайн студио, което да ми направи лого. И така случайно попаднах на ODIGY. Отговориха бързо на всичките ми въпроси и показаха голям професионализъм. Обичам логото, което ми направиха и силно ги препоръчвам.

Кай Лим, kaylimphotography.com

Изказвам своята благодарност на ODIGY за тяхната работа, свързана с нашия малък ресторант. Те направиха това, което повечето рекламни агенции обикновено пропускат - да проучат своите клиенти и клиентите на своите клиенти и тогава да започнат работа. И естествено резултата беше наистина удивителен.

Велислав Станчев, Charlie Bistro