Уеб дизайн

Уеб дизайнът, във всичките му направления, е една от любимите ни сфери за изява. Тя обаче се мени бързо и изисква много, защото аудиторията е огромна, претенциозна и непостоянна. Това непрестанно ни държи в отлична кондиция, за да можем винаги да ви предлагаме най-доброто решение. И за да не сме голословни, ви каним да разгледате уеб сайтовете ни.

Уеб сайтове
Уеб сайтове

Независимо дали се нуждаете от малък презентативен уеб сайт за вашия бизнес или личен проект, от мащабен многофункционален портал или пък от друг уеб продукт, ние ще ви предложим уникален и ползваем дизайн в съчетание с надеждна функционалност, и всичко това – подчинено на най-новите технологии и уеб стандарти.

Онлайн магазини
Онлайн магазини

Ние самите обожаваме да пазаруваме онлайн и прекрасно знаем как трябва да изглежда и работи един добър онлайн магазин. Умеем да се поставяме и в позицията на клиента, и в тази на търговеца, и ще изработим за вас един печеливш онлайн магазин, в който клиентите ви бързо, лесно и удобно да закупят ваш продукт.

Принт дизайн

Принтът няма да умре! Поне засега. И макар да сме дигитално ориентирани, ние все още обичаме да правим и принт дизайн и вярваме в неговата роля и качества. А когато нещо се прави с любов, колкото и банално да звучи, то няма как да не стане хубаво. Уверете се сами.

Плакати, флаери и други
Плакати, флаери и други

Ако вие знаете какво да кажете на вашите клиенти, партньори и приятели, то ние знаем как да го покажем и точно това е формулата за добра и впечатляваща презентация. Независимо дали тя ще е под формата на брошура, листовка или друг подобен материал ние ще й придадем уникален и въздействащ вид.

Опаковки и етикети
Опаковки и етикети

Ние знаем, че „опаковката продава само първия път, после е важно съдържанието“ и точно това е нашата роля – този първи път да е безупречен. Нашата мисия е вашата опаковка или етикет, поставени до тези на конкурентите ви да се открояват, да впечатляват и да подтикват клиентите ви към покупка.

Фирмена идентичност

Както вече сме казвали, ние обичаме да се занимаваме с дизайн като цяло, но дизайнът на фирмена идентичност е нещо много особено и специално за нас – то е и страст. Усещането, че имаме възможността да създадем или подобрим цялостния визуален облик на вашата компания, за нас е прекрасно.

Лога
Лога

Логото е онази част от имиджа на фирмата ви, която вашите потенциални клиенти и партньори може да видят преди да се запознаят с вас. То е посланик, чиято роля често се подценява дори от големи компании. А това е жалко, защото инвестицията в едно добро лого често пъти е нищожна на фона на разходите за канцеларски материали например, които рано или късно свършват, а едно добро лого може да надживее няколко поколения.

Фирмени материали
Фирмени материали

Всички знаем поговорката „по дрехите посрещат, по ума изпращат“ и може да звучи тривиално, но това важи в пълна сила и за вашите фирмени материали. И не е без значение как изглеждат вашата визитка, бланка или брошура, защото те правят не по-малко впечатление на вашите клиенти и партньори от облекло ви. Ние знаем как да представим вашите продукти, услуги и идеи в най-добрата им светлина.

Разработка

Дизайнерите ни ще направят вашия уеб сайт впечатляващ, но тези, които ще му вдъхнат истински живот, са нашите разработчици. Те винаги се стремят да използват най-новите технологии и добри практики и ще направят сайта ви функционален, надежден и популярен.

Фронтенд и бекенд
Фронтенд и бекенд

HTML5, CSS3, Bootstrap, JavaScript, jQuery, PHP, ASP, WordPress, PrestaShop и DotNetNuke са само част от „играчките“ на нашите програмисти, с които те се забавляват и творят. Да, творят, защото в изграждането на един уеб сайт има не по-малко творчество и креативност, отколкото в дизайна.

SEO оптимизация
SEO оптимизация

Както в математиката ви трябват три точки, за да дефинирате равнина, така и за да имате успешен сайт, ви трябват три неща – впечатляващ дизайн, качествено изграждане и ефективна SEO оптимизация. Ние, освен първите две, можем и да изведем уеб сайта ви на челни позиции в Google.

Вашият проект не съвпада с никоя от горните категории? Няма проблем, пишете ни, и ще го измислим.